header banner
Default

Hoeveel kost Peloton en wat biedt het?


Wat is Peloton, hoeveel kost het en wat biedt het?

VIDEO: I Did Peloton For Two Weeks Straight And Here’s What Happened
Insider Tech

Dit is alles wat je moet weten over Peloton, inclusief hoe het werkt, hoeveel het lidmaatschap kost en wat het te bieden heeft.

Wat is Peloton en wat is het beste alternatief afbeelding 1
Peloton

Snelle links

VIDEO: Verander Peloton Bike in Peloton Digital || BESPAAR MEER DAN 30 dollar per maand || Peloton digitaal
LearnWithTravis

Peloton is waarschijnlijk het meest bekend om zijn originele Peloton Bike, een hometrainer die is uitgerust met een groot scherm aan de voorkant en luidsprekers aan de achterkant, waarmee je kunt trainen op een van de duizenden lessen die beschikbaar zijn via het Peloton All-Access lidmaatschap.Het bedrijf biedt nu echter niet alleen een fiets aan. Er zijn meerdere opties voor thuisgymnastiek en er is ook een aparte app die je kunt gebruiken op je mobiel of tablet. Wie meer wil weten over Peloton hoeft niet verder te zoeken. Wij hebben het benenwerk voor je gedaan (pun intended). Hier is alles wat je moet weten over Peloton.

Peloton fiets - Label-1
Peloton fiets

De originele Peloton Bike is nu veel goedkoper dan toen hij voor het eerst werd gelanceerd en biedt een fantastisch platform met toegang tot duizenden lessen. Er is een prachtig groot 21,5-inch scherm, het is comfortabel in gebruik en het is een uitstekende uitrusting, vooral voor de nieuwe lagere prijs.

Wat is Peloton en welke producten biedt het aan?

 • Fiets, Bike+, Tread, Tread+, Roeiapparatuur
 • Peloton gids
 • All-Access lidmaatschap
 • Peloton digitale app
 • Peloton accessoires

Peloton maakt fitnessapparatuur voor thuis, heeft een trainingsapp en produceert trainingsvideo's die klanten live kunnen streamen via Peloton-producten.

Er zijn twee hometrainers beschikbaar - Bike en Bike+ - en er waren ook twee loopbandopties - Peloton Tread en Peloton Tread+ - hoewel de laatste is stopgezet na enkele veiligheidsproblemen. Er is ook de Peloton Guide, dat is een op tv aangesloten camera die zich richt op krachttraining en er is ook de Peloton Row, hoewel deze momenteel alleen in de VS verkrijgbaar is en niet in het VK of andere regio's.

Peloton biedt ook fietsaccessoires aan, waaronder Peloton-schoenen, gewichten, koptelefoons, een hartslagmeter en een fietsmat. Er zijn ook weerstandsbanden en Peloton-kleding als je er echt zin in hebt. Wij hebben een paar kledingstukken (ja, we weten het, wij zijn die mensen) en het zit eigenlijk opmerkelijk comfortabel.

Naast de fitnessapparatuur en -accessoires voor thuis, biedt Peloton ook een mobiele app waarvoor je je kunt aanmelden, zelfs als je geen Peloton fitnessapparatuur hebt. Je kunt verderop meer lezen over de app.

What is Peloton and whats the best alternative photo 4Wat kunnen de Peloton Bike en Bike+?

 • 21,5 of 23,8 inch HD-touchscreen
 • Live en on-demand workouts
 • All-Access lidmaatschap vereist

De indoor hometrainers van Peloton zijn een stationair fitnessapparaat voor thuis met een groot touchscreen. Er zijn duizenden videosessies beschikbaar via het Peloton All-Access Membership - meer daarover hieronder - inclusief korte workouts voor mensen met een beperkter schema.

Je kunt kiezen uit meerdere fitnessinstructeurs voor lessen, opgenomen lessen en muziek. Het zit ook vol met andere sociale functies, zoals de mogelijkheid om virtueel te fietsen met vrienden, high five andere leden en leaderboards met prestatiebadges.

De fietsen vereisen schoenplaatjes, die apart verkrijgbaar zijn. En het stuur beweegt alleen op en neer, niet naar voren en achteren - hoewel het zadel wel naar voren en achteren kan bewegen. Het scherm van de originele Bike zit vast voor het stuur en kan niet voor andere doeleinden worden gebruikt, zoals het bekijken van YouTube-video's of Netflix. Het scherm op de Bike+ draait, maar het is nog steeds alleen voor de Peloton interface en niet voor apps van derden. Voor alles wat de Peloton Bike en Bike+ kunnen, hebben we een Bike tips en tricks functie.

Wat is het verschil tussen de Peloton Bike en Bike+?

 • Bike+ heeft een groter roterend scherm
 • Bike+ heeft meer speakers
 • Bike+ heeft automatische weerstandsverandering

Zoals we al zeiden, heeft Peloton twee hometrainers in haar assortiment: de Peloton Bike en de Bike+. Beide fietsen hebben dezelfde voetafdruk van 1200 x 600 mm, beide worden geleverd met Peloton app-toegang en beide hebben individuele profielen voor huishoudelijke toegang (er kunnen maximaal zes profielen worden toegevoegd). Bezorging en montage zijn inbegrepen in de prijs en beide hebben toegang tot duizenden Peloton-lessen.

De twee fietsen hebben ook verstelbare stoelen, sturen en schermen en ze hebben allebei dezelfde gebruikerseisen. Het grootste verschil is dat de originele Peloton Bike een in hoogte verstelbaar 21,5 inch HD touchscreen heeft, terwijl de Bike+ een roterend 23,8 inch HD touchscreen heeft dat 360 graden kan bewegen. Het roterende scherm betekent dat je het scherm kunt draaien voor als je bijvoorbeeld krachttraining of yoga of pilates doet, in plaats van fietstraining.

De Bike+ heeft ook vierkanaals audio met twee 3-watt tweeters en twee 10-watt woofers, terwijl de Bike slechts twee 10-watt speakers heeft. Daarnaast heeft de Bike+ Apple GymKit integratie - wat in onze ervaring uitstekend is - en een weerstandsknop met Auto Follow, wat betekent dat de fiets de weerstand automatisch aanpast aan de aanbevelingen van de instructeur, terwijl je dit bij de originele Bike handmatig moet doen.

Qua specificaties heeft de Bike+ een iets snellere processor dan de Bike, dubbel zoveel RAM en een frontcamera met een iets hogere resolutie. Hij heeft ook Bluetooth 5.0 in plaats van Bluetooth 4.0 en hij heeft een USB-C poort voor het opladen van apparaten in plaats van een USB-micropoort.

What is Peloton and whats the best alternative photo 6Wat kunnen de Peloton Tread en Tread+?

 • 23,8-inch of 32-inch HD-scherm
 • Snelheid 0-20 km/u
 • All-Access lidmaatschap vereist

De Peloton Tread heeft een traditionele loopband met 1500 mm loopruimte, terwijl de Peloton Tread+ een schokabsorberende lamellenband en een loopruimte van 1700 mm heeft, maar zoals we al zeiden, is de Tread+ uit productie genomen.

De Tread heeft een 23,8 inch HD touchscreen, net als de Bike+, terwijl de Tread+ een groter 32 inch HD touchscreen had, en levering en montage zijn beide bij de prijs inbegrepen. De Peloton Tread biedt snelheden tussen 0 en 20 km/u, met stappen van 0,1 km/u, wat de Tread+ ook bood.

Er zijn verstelbare knoppen, een jump-knop om de snelheid en helling met 1 mph en 1 procent te verhogen, individuele profielen voor huishoudelijke toegang en Peloton app-toegang, net als de Bike en Bike+. Je vindt er ook luidsprekers, een poort voor het opladen van apparaten, een camera aan de voorkant, een 3,5 mm hoofdtelefoonaansluiting en Bluetooth.

De lessen - die deel uitmaken van het All Access lidmaatschap - omvatten onder andere snelheid, fun runs, HIIT en bootcamp. Er zijn live en on-demand lessen en je kunt kiezen uit verschillende locaties en omgevingen om het afwisselend te houden. Er is ook een live Leaderboard om je gemotiveerd te houden, samen met statistieken zoals afstand, snelheid, hoogte en calorieën.

Voor alles wat de Peloton Tread kan, hebben we een Tread tips en trucs functie.

Wat is het verschil tussen de Peloton Tread en de Tread+?

Er zijn een paar verschillen tussen de Peloton Tread en de Tread+. De Tread is de goedkopere van de twee opties en is verkrijgbaar in het VK en de VS, terwijl de Tread+ alleen verkrijgbaar was in de VS, maar zoals we al zeiden, is deze niet langer verkrijgbaar na bezorgdheid over de veiligheid.

Beiden hebben dezelfde processor, RAM en interne opslag en bieden dezelfde functies, waaronder toegang tot de live lessen en on-demand lessen, statistieken tijdens de training, individuele profielen voor toegang tot het huishouden, trainingsprogramma's en uitdagingen en trainingsgeschiedenis.

De Tread is nieuwer dan de Tread+, heeft een USB-C poort voor het opladen van apparaten, Bluetooth 5.0, een 8-megapixel camera aan de voorkant, vier ingebouwde digitale microfoons en stereoluidsprekers aan de voorkant met woofers aan de achterkant. Het scherm is kleiner dan dat van de Tread+ en de Tread+ heeft geen Free Mode waarmee je de lamelband zelf kunt bedienen. Zoals hierboven vermeld, heeft hij ook een andere band dan de Tread+ en is hij iets kleiner.

De Tread+ had een groter scherm, Free Mode en een grotere loopruimte, evenals een schokabsorberende riem, maar hij bood een standaard USB-poort voor het opladen van apparaten, Bluetooth 4.0 en een 5-megapixel camera aan de voorkant. Hij had ook een soundbar in plaats van voor- en achterspeakers.

Andere verschillen tussen de Tread en Tread+ zijn dat de Tread een 3 HP DC-motor heeft en een scherminstelling tussen 0 en 50 graden, terwijl de Tread+ een 2 HP DC-motor had en een scherminstelling tussen 0 en 30 graden. De Tread heeft ook een hellingshoek van 0 tot 12,5 procent, terwijl de Tread+ 0 tot 15 procent bood.

De Tread is kleiner en lichter, meet 1727 x 838 x 1575 mm en weegt 131,5 kg. Hij heeft een instaphoogte van 203 mm. De Tread+ meet 1842 x 927 x 1829 mm en weegt 206 kg. De opstaphoogte is 292 mm.

Peloton rij

Peloton

Wat is Peloton Row?

 • 23,8-inch HD roterend scherm
 • Functies Form Assist en Form Rating
 • All-Access lidmaatschap vereist

De Peloton Row is de eerste roeimachine van het bedrijf en het ontwerp is vergelijkbaar met dat van de Bike, Bike+ en Tread. Er is een 23,8 inch draaibaar touchscreen zoals bij de Bike+ en het heeft voor- en achterluidsprekers zodat je de instructeur en de muziek luid en duidelijk kunt horen.

De Peloton Row heeft een voetafdruk van 2440mm bij 610mm, dus het is relatief compact en het heeft ook een inklapbare arm voor compact en rechtop opbergen.

Net als andere Peloton producten, vereist het een Peloton All-Access lidmaatschap dat toegang geeft tot duizenden lessen. De Peloton Row heeft ook functies zoals Form Assist om te wijzen op manieren om je vorm te verbeteren en Form Rating en Insights om je vooruitgang te volgen en je prestaties te bekijken.

What is Peloton and whats the best alternative photo 2Hoe zit het met de Peloton Gids?

 • $295/£275 eenmalige kosten
 • $24/£24 per maand voor een All-Access Guide-lidmaatschap

We hebben een apart artikel over de Peloton Guide, maar in een notendop is de Guide een op tv aangesloten camera die je bewegingen kan volgen en je beloont als je je reps hebt voltooid. Het is ontworpen voor krachttraining en er zijn talloze lessen beschikbaar met een interface die lijkt op die van de andere Peloton-producten.

Het biedt verschillende functies, zoals de Self Mode waarmee je jezelf op het scherm kunt zien naast de Peloton-instructeur om je vorm te controleren, terwijl Body Activity laat zien welke spieren je hebt getraind en andere workouts aanbeveelt om te proberen de balans te behouden. Het is het vermelden waard dat Body Activity ook beschikbaar is op de Peloton Bike, Bike+, Tread en Row toestellen.

Voor alles wat de Peloton Guide kan doen, hebben we een Guide tips en trucs functie.

Wat is de Peloton Digital app en wat biedt deze?

 • $12,99/£12,99 per maand
 • Meer dan 10 soorten workouts
 • Vereist geen Peloton-producten

Peloton Digital is een app voor mobiele apparaten en sommige streaming media-apparaten. De app werkt met Apple TV, Fire TV, Roku, Android TV, Chromecast en Apple Airplay.

Je hebt er geen Peloton-producten voor nodig en je kunt het een maand uitproberen voordat je een maandabonnement moet betalen. Na de proefperiode van 30 dagen kost de Peloton Digital app $12,99/maand in de VS of £12,99/maand in het VK. Als je de Peloton Bike, Bike+, Tread of Row hebt, is de Peloton Digital app inbegrepen bij het Peloton All-Access lidmaatschap, dat vereist is voor de Peloton producten.

De Peloton Digital app heeft meer dan 10 soorten workouts, waaronder krachttraining, stretching, bootcamp, fietsen, hardlopen in de buitenlucht, yoga en meditatie. Je kunt samen met anderen trainen, je voortgang bijhouden met statistieken en je kunt jezelf uitdagen en prestaties verdienen. Er is ook Peloton Gym, waarmee je overal krachtprogramma's kunt doen.

De Peloton Digital app is te downloaden in de Apple App Store, Google Play Store, Amazon App Store en Roku.

Hoeveel kosten de Peloton producten en het Peloton abonnement?

Er zijn verschillende pakketten beschikbaar voor de Peloton-producten, waarvan sommige inclusief accessoires zijn, zoals schoenen en gewichten voor de Bike en Bike+. Houd er rekening mee dat je naast de producten zelf ook het Peloton All-Access Membership nodig hebt.

Het Peloton All-Access lidmaatschap kost $39/maand in de VS en £39/maand in het VK. Het omvat ook toegang tot de Peloton Digital app.

Peloton fiets kosten

Peloton fiets - Label-1
Peloton fiets

De originele Peloton Bike is nu veel goedkoper dan toen hij voor het eerst werd gelanceerd en biedt een fantastisch platform met toegang tot duizenden lessen. Er is een prachtig groot 21,5-inch scherm, het is comfortabel in gebruik en het is een uitstekende uitrusting, vooral voor de nieuwe lagere prijs.

De Peloton Bike begint bij $1445/£1345 voor het Bike Basics-pakket. Dit is inclusief de Peloton fiets, levering aan huis en 12 maanden garantie.

Het Bike Starter-pakket kost $1645/£1530. Dit omvat de Peloton Bike, levering, garantie, een paar schoenen, een set lichte gewichten en een fietsmat.

Het Bike Select-pakket kost £1600 in het VK, maar is geen optie in de VS. Het voegt een hartslagmeter en CamelBak waterfles toe aan het Starter-pakket.

Het Bike Ultimate pakket kost $1825/£1680. Dit is het toppakket met de Peloton fiets, levering, garantie, twee paar schoenen, een set lichte gewichten, een hartslagmeter, een fietsmat, een omkeerbare trainingsmat en een set halters van 2,3 kg tot 13,6 kg.

Voor mensen in de VS is er ook de optie van een gereviseerde fiets die $1145 kost. Er is echter geen proefperiode en alle verkopen zijn definitief, maar je krijgt wel thuisbezorging, installatie en 12 maanden garantie.

Peloton Bike+ kosten

Peloton fiets+ - Label
Peloton fiets+

De Peloton Bike+ is een topmodel met een aantal geweldige functies. Het neemt de originele Peloton Bike en voegt er een roterend 23,8-inch touchscreen, Apple GymKit en een automatische weerstandsfunctie aan toe.

Het Peloton Bike+ basispakket kost $2495/£1995. Dit is inclusief de Peloton Bike+, thuisbezorging en garantie.

Het Peloton Bike+ Starter-pakket is $2695/£2180. Dit omvat de Peloton Bike+, levering aan huis, garantie, een paar schoenen, een set lichte gewichten en een fietsmat.

Het Peloton Bike+ Select-pakket kost £2250 in het VK, maar is geen optie in de VS. Dit voegt een hartslagband en Peloton CamelBak bidon toe aan het Starter-pakket.

Het Peloton Bike+ Ultimate pakket kost $2895/£2330. Dit omvat de Peloton Bike+, levering, garantie, twee paar schoenen, een set lichte gewichten, een omkeerbare trainingsmat, fietsmat, hartslagband en een keuze uit één set halters van 2,3 kg tot 13,6 kg.

In de VS is het ook mogelijk om een gereviseerde Peloton Bike+ te kopen voor $1995. Dit is inclusief thuisbezorging en 12 maanden garantie, maar je hebt geen 30 dagen om te beslissen of je het wat vindt.

Peloton Tread kosten

Peloton loopvlak
Peloton loopvlak

De Peloton Tread heeft een traditionele hardloopband met 1500 mm loopruimte, een 23,8 inch HD touchscreen en biedt snelheden tussen 0 en 20 km/u, met stappen van 0,1 km/u. Het is een prachtig apparaat met verstelbare knoppen en springknoppen om de snelheid en helling met 1 mph en 1 procent te verhogen.

De Peloton Tread Basics kost $3495. Dit is inclusief de Peloton Tread, levering en garantie.

Het Peloton Tread Starters-pakket kost $3625/£3460. Dit is inclusief de Peloton Tread, levering, garantie, een set halters van 2,3 kg tot 13,6 kg, een Peloton CamelBak waterfles en een omkeerbare trainingsmat.

Het Peloton Tread Select pakket kost $3740. Dit voegt nog een paar halters en een hartslagmeter toe aan het Starterspakket.

Het Peloton Tread Ultimate pakket kost $3820/£3620. Het voegt nog een set halters, yogablokken en een yogariem toe aan het Select-pakket.

Peloton Row kosten

Peloton Row - tag
Peloton rij

De Peloton Row is de eerste roeimachine van het bedrijf en het ontwerp is vergelijkbaar met dat van de Bike, Bike+ en Tread. Er is een 23,8 inch draaibaar touchscreen, voor- en achterluidsprekers zodat je de instructeur en de muziek luid en duidelijk kunt horen en het heeft een inklapbare arm voor compact en rechtop opbergen.

Zoals we al zeiden, is de Peloton Row momenteel exclusief voor de VS, dus er zijn nog geen prijzen voor het Verenigd Koninkrijk.

Het Peloton Row Basics-pakket kost $ 3195 en omvat de Peloton Row, levering en installatie, evenals 12 maanden garantie.

Het Peloton Row Starter pakket kost $3270 en voegt een roeimat en een sport bidon toe aan het Basics pakket.

Het Peloton Row Select pakket kost $3520 en voegt een omkeerbare trainingsmat, een set halters en een hartslagband toe aan het Starter pakket.

Het Peloton Row Ultimate pakket kost $3570 en voegt yogablokken en een yogariem toe aan het Select pakket.

Peloton Gids kosten

Peloton Gids - Label
Peloton gids

De Peloton Guide is een op tv aangesloten camera die je bewegingen kan volgen en je beloont als je je reps hebt voltooid. Het is ontworpen voor krachttraining en er zijn talloze lessen beschikbaar met een interface die lijkt op die van de andere Peloton-producten.

De Peloton Guide begint bij $195/£225 voor alleen het apparaat, samen met 12 maanden garantie. Dit is goedkoper dan toen het voor het eerst werd gelanceerd, met initiële prijzen van $295 in de VS en £275 in het VK.

Het Guide Starter-pakket dat de Guide bevat, samen met een omkeerbare trainingsmat en twee sets halters, kost $370/£380.

Het Guide Select-pakket kost $445/£440 en voegt een derde set halters en een Peloton CamelBak waterfles toe.

Het Guide Ultimate pakket kost $695/£660 en voegt nog eens drie sets halters toe - waardoor het in totaal zes sets zijn - samen met een hartslagband.

Je hebt ook het Peloton All-Access lidmaatschap nodig, net als de Bike, Tread en Row opties. Voor gebruikers van alleen de Guide kost dit $24/£24 per maand.

Als je al een All-Access-lid bent en een ander Peloton-toestel hebt, betaal je niet meer voor Guide-toegang.

Sources


Article information

Author: Johnathan Guerrero

Last Updated: 1703293442

Views: 1005

Rating: 3.7 / 5 (84 voted)

Reviews: 98% of readers found this page helpful

Author information

Name: Johnathan Guerrero

Birthday: 1952-08-24

Address: 0269 Jones Meadow, Port Jessica, MS 14146

Phone: +3690441654086572

Job: Archaeologist

Hobby: Cooking, Running, Chess, Cross-Stitching, Chess, Beer Brewing, Bowling

Introduction: My name is Johnathan Guerrero, I am a unguarded, venturesome, dedicated, steadfast, brilliant, radiant, frank person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.