header banner
Default

Die whales koop tans hierdie soort cryptomunten


De maand oktober was wederom een fantastische voor de cryptomarkt, waardoor het zijn bijnaam “uptober” opnieuw heeft waargemaakt. In totaal steeg de market cap van de industrie in oktober met 18 procent. Opvallend is dat de whales langzaam hun focus lijken te verleggen van Bitcoin naar andere munten die hoog op in de top 100 qua market cap staan.

Het lijkt in dit geval te gaan om XRP, Decentraland en Injective, tokens die stuk voor stuk een gigantische stijging doormaakten.

XRP is aan de winnende hand

Het team van XRP (ook wel bekend als het bedrijf Ripple) heeft recent een gigantische overwinning geboekt in de rechtszaak tegen de Securities and Exchange Commission (SEC). In oktober heeft de SEC namelijk de langlopende rechtszaak tegen het bedrijf laten vallen.

On-chain data leert ons dat whales op dit moment flink XRP accumuleren, vooral nadat het positieve nieuws over de SEC naar buiten kwam.

Over de afgelopen 10 dagen hebben whales met 1 tot 100 miljoen ongeveer 80 miljoen XRP ingekocht. Tegen de huidige koers van ~0,60 dollar levert dat een bedrag van 48 miljoen dollar op.

Ook de metaverse lijkt momenteel weer populair bij grote investeerders, getuige het feit dat whales gigantische hoeveelheden Decentraland (MANA) beginnen op te kopen.

Met name op 2 november schoot het aantal whale-transacties omhoog voor MANA. In totaal werden er op die dag 42 transacties gedaan met MANA door de whales, het hoogste aantal sinds 5 juni.

Injective trekt grote investeerders aan

Ook Injective (INJ) profiteert momenteel van de aandacht van grote whales. Dat lijkt het gevolg van de lancering van Helix, een decentraal beursplatform dat draait op de blockchain van het project.

Voor de laatste keer dat de vraag van whales naar INJ zo groot was moeten we terug naar april 2023. Ook dit project ligt dus in het vizier van de grotere investeerders.

Gratis 10 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht XRP of een andere crypto kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Sources


Article information

Author: Jessica Melendez

Last Updated: 1702708562

Views: 900

Rating: 4.7 / 5 (44 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Jessica Melendez

Birthday: 1930-07-22

Address: 2117 Price Way Apt. 237, Susanside, OH 66297

Phone: +4669367456644020

Job: Article Writer

Hobby: Bowling, Cycling, Yoga, Cycling, Camping, Juggling, Video Editing

Introduction: My name is Jessica Melendez, I am a proficient, welcoming, clever, fearless, venturesome, Determined, resolved person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.